jueves, 26 de noviembre de 2009

Todo listo para empezar la feria....

"Tot apunt per la 7a edició de la Fira de Santa Llúcia de Canyelles
El proper diumenge 6 de desembre, Canyelles celebrarà la 7a edició de la Fira de Santa Llúcia. Aquesta fira dedicada a les festes nadalenques, va repetir títol quan al 2008 va tornar ha ser reconeguda com la 3a Fira de Catalunya en volum de visitants, acollint més de 25.000 persones de diferents indrets de Catalunya. En aquests sis anys de vida, la Fira de Santa Llúcia ha aconseguit consolidar-se reunint cents de paradistes i oferint centenars de productes nadalencs, tant de jardineria, artesania, bestiar o productes tradicionals. La Fira, que es concentra al llarg del tot el cas antic del municipi, romandrà oberta a partir de les 9h del matí i fins les 21.00h del vespre. L’Ajuntament de Canyelles ha posat a disposició dels visitants un servei gratuït d’autobusos –Vilafranca-Vilanova, Vilanova-Vilafranca- per tal de descongestionar el tràfic. Cal dir que, per tal de preservar la seguretat, l’Ajuntament compta amb els serveis dels agents de Canyelles, els Mossos d’Esquadra i la Creu Roja de Vilanova i la Geltrú.


La Fira s’inaugurarà oficialment a les 12 del migdia a la Pl. 11 de Setembre amb l’alcalde de Canyelles, Xavier Robert, la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Huguet, juntament amb la resta d’autoritats locals i les convidades. Seguidament, els nens del XAM escenificaran el mur de Berlín i simularan la seva caiguda en commemoració al seu 20è aniversari.


Des de les 9 del matí ja es podrà degustar la tradicional escudella de la mà del Grup Dona de Canyelles, situades al costat del Teatre. A l’altre costat del Teatre estarà ubicat el Haimma Real amb el Patge Vibó, que serà l’encarregat de recollir les cartes als reis dels mags dels més petits. Pels infants, torna també el Pare Noel que a les 10 del matí arribarà a Canyelles muntat sobre una harley, podran pintar dibuixos nadalencs, penjar els seus desitjos a l’arbre dels desitjos, participar en els diferents taller infantils o passejar amb un dels ponis que hi haurà a la Plaça de El Casal, de “La Granja” de Sitges. A Cal Feliu també hi haurà un Tió Gegant.


Els més grans podran contemplar diverses exposicions ubicades al llarg del recorregut de la Fira. Exposicions de la Pirotècnica Igual, de ceràmica, de mantellines, d’un pessebre amb animals reals, de films i pel•lícules antigues, de fotos que marcaren la història de Canyelles o de l’ONG AFNE que, a banda, també explicaran el seu projecte solidari amb els nens etíops.


A les set de la tarda, l’alcalde i la regidora, Rosa Huguet, entregaran la peça de ceràmica com a premi a la parada millor guarnida de tota la Fira i, a l’església, es podrà gaudir de la cantada de nadales amb diverses corals vingudes de la comarca.


L’ajuntament de Vilafranca tindrà presencia a la Fira promocionant la Fira del Gall amb el majestuós Gall Tomassot, i l’ajuntament de Cubelles amb el Gegant Charlie Rivel. L’ajuntament de Canyelles, per la seva banda, estarà ubicat al nou quiosc municipal amb una mostra dels projectes FEIL i de la gestió municipal que s’ha dut a terme durant el 2009. Els petits podran recollir aquí les seves cartes pels reis mags i aquells que ho desitgin podran col•laborar en la campanya de recollida d’envasos i restes de medicaments.

******************************


"Todo listo para la 7 ª edición de la Feria de Santa Llúcia de Canyelles
El próximo domingo 6 de diciembre, Canyelles celebrará la 7 ª edición de la Feria de Santa Lucía. Esta feria dedicada a las fiestas navideñas, repitió título cuando en 2008 volvió ha ser reconocida como la 3 ª Feria de Cataluña en volumen de visitantes, acogiendo más de 25.000 personas de diferentes lugares de Cataluña. En estos seis años de vida, la Feria de Santa Lucía ha logrado consolidarse reuniendo cientos de paradistas y ofreciendo cientos de productos navideños, tanto de jardinería, artesanía, ganado o productos tradicionales. La Feria, que se concentra a lo largo del todo el caso antiguo del municipio, permanecerá abierta a partir de las 9h de la mañana y hasta las 21.00h de la noche. El Ayuntamiento de Canyelles ha puesto a disposición de los visitantes un servicio gratuito de autobuses-Vilafranca-Vilanova, Vilanova-Vilafranca-para descongestionar el tráfico. Hay que decir que, para preservar la seguridad, el Ayuntamiento cuenta con los servicios de los agentes de Canyelles, los Mossos d'Esquadra y la Cruz Roja de Vilanova i la Geltrú.


La Feria se inaugurará oficialmente a las 12 del mediodía en la Pl.. 11 de Septiembre con el alcalde de Canyelles, Xavier Robert, la concejala de Promoción Económica, Rosa Huguet, junto con el resto de autoridades locales y las invitadas. Seguidamente, los niños del XAM escenificarán el muro de Berlín y simularán su caída en conmemoración a su 20 aniversario.


Desde las 9 de la mañana ya se podrá degustar la tradicional escudella de la mano del Grupo Mujer de Canyelles, situadas al lado del Teatro. Al otro lado del Teatro estará ubicado el Haimma Real con el Paje Vibo, que será el encargado de recoger las cartas a los reyes magos los más pequeños. Los niños, vuelve también el Papá Noel que a las 10 de la mañana llegará a Canyelles montado sobre una harley, podrán pintar dibujos navideños, colgar sus deseos al árbol de los deseos, participar en los diferentes taller infantiles o pasear con uno de los ponis que habrá en la Plaza de El Casal, de "La Granja" de Sitges. En Cal Feliu también habrá un Tió Gigante.


Los mayores podrán contemplar diversas exposiciones ubicadas a lo largo del recorrido de la Feria. Exposiciones de la pirotécnica Igual, de cerámica, de mantillas, de un pesebre con animales reales, de filmes y por • películas antiguas, de fotos que marcaron la historia de Canyelles o la ONG AFNE que, además, también explicarán su proyecto solidario con los niños etíopes.


A las siete de la tarde, el alcalde y la concejala, Rosa Huguet, entregarán la pieza de cerámica como premio a la parada mejor adornada de toda la Feria y, en la iglesia, se podrá disfrutar de la cantada de villancicos con diversas corales venidas de la comarca.


El ayuntamiento de Vilafranca tendrá presencia en la Feria promocionando la Feria del Gallo con el majestuoso Gallo Tomassot, el ayuntamiento de Cubelles con el Gigante Charlie Rivel. El ayuntamiento de Canyelles, por su parte, estará ubicado en el nuevo quiosco municipal con una muestra de los proyectos FEIL y de la gestión municipal que ha llevado a cabo durante el 2009. Los pequeños podrán recoger aquí sus cartas por los reyes magos y aquellos que lo deseen podrán col • laborar en la campaña de recogida de envases y restos de medicamentos"

No hay comentarios:

Publicar un comentario